Contact

bulthaup z vorm knokke
De Wielingen 3
8300 Knokke-Heist

Openingstijden

maandag: 10u00 - 18u00
dinsdag en woensdag gesloten
donderdag tot zaterdag: 10u00 - 18u00
zondag: 10u00 - 17u00

of steeds welkom na afspraak

Realisaties
Laat u inspireren

Doorheen de jaren verzamelde ik, als interieurarchitect bij bulthaup in Brugge, al talloze interieurrealisaties op mijn palmares. Hieronder vindt u alvast een voorproefje van mijn ontwerpstijl.

Heeft u een interieurproject? Neem vrijblijvend contact op voor meer inspirerende realisaties en bijkomend advies. Of stap binnenkort eens binnen in de bulthaup boutique, samen bespreken we er uw interieurproject. 

 

res.DWO

res.DWO

In deze landelijk gelegen woonst in Oostkerke balanceren klassiek en modern naast elkaar. De strakke bulthaup keukenlijnen werden aangevuld met een gietijzeren AGA-fornuis. Door de keuze voor ton-sur-ton ademt het interieur van deze woning, gecreëerd via CLT houtmassiefbouw, tijdloze klasse.

res.GDK

res.GDK

Van Amsterdam naar Knokke: the perfect getaway. Voor dit Belgische gezin met hun thuisbasis in Amsterdam is res.GDK de ideale uitvalsbasis voor een vakantie aan de Knokse kust. Er werd gekozen voor compacte luxe met een keuken in natuurlijke materialen met eik fineer in lintzaagstructuur en laminaat kaolin.

res.GDO

res.GDO

Het bevriende koppel Quinten en Charlotte klopte aan bij Nicolas voor een leefkeuken met minimalistische vormentaal. Beiden hebben drukke agenda’s, onder meer door hun politiek engagement. Hun woning, een verbouwde belle époque vlakbij zee in Oostende, is een plek waar ze tot rust komen. Dankzij het ontwerp en de materialenkeuze, laminaat kiezel en notelaar Spekva, groeide de keuken uit tot een echt hoogtepunt in huis.

res.LRO

res.LRO

Mijn eigen keuken in twee woorden? Eenvoud èn gebruiksgemak. Thuis leven, koken en aperitieven we rond de keuken. Met een peuter in huis zijn duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid geen overbodige luxe. Door o.a. de keuze voor bulthaup laminaat b3 in alpine wit heeft onze keuken alles wat we nodig hebben. Hierdoor, aangevuld met onze oven van Gaggenau 400-serie, genieten we thuis elke dag van eenvoud zonder compromissen.