Contact

bulthaup z vorm knokke
De Wielingen 3
8300 Knokke-Heist

Openingstijden

maandag: 10u00 - 18u00
dinsdag en woensdag gesloten
donderdag tot zaterdag: 10u00 - 18u00
zondag: 10u00 - 17u00

of steeds welkom na afspraak

Welkom bij z vorm

Een bulthaup keuken vormt thuis een plek waar mensen koken, leven en genieten. Met meerdere jaren ontwerpervaring bij bulthaup, beheerst Nicolas Lachapelle met verve de kunst om altijd de gebruiker en diens leefgewoontes centraal te stellen.

Dankzij zijn creatief instinct kneedt hij uw wensen tot een interieur waarbij alles klopt. In samenspraak met u ontstaat zo steeds opnieuw een interieurconcept doordrongen van geavanceerde techniek in combinatie met hoogstaande functionaliteit en vormgeving.

Voor Nicolas, wonend te Oostende, voelt Knokke als een tweede thuis. “Mijn vader woont in Knokke. Ik heb er altijd vaak vertoefd en voel hierdoor een sterke verbondenheid met de stad. Zo werd Knokke een voor de hand liggende keuze voor deze nieuwe stap: de opstart van mijn eigen zaak.”

De bulthaup boutique in Knokke staat voor tijdloze eenvoud, kwaliteit en schoonheid. Kom langs en ervaar van dichtbij de meerwaarde van bulthaup. Vanaf het eerste persoonlijk advies t.e.m. de uitvoering: interieurarchitect Nicolas staat voor u klaar.

Ik kijk ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen! 

Team

Nicolas Lachapelle

Zaakvoerder en interieurarchitect
Zaakvoerder en interieurarchitect bulthaup Knokke

Nicolas Lachapelle

Zaakvoerder en interieurarchitect