Contact

bulthaup z vorm knokke
De Wielingen 3
8300 Knokke-Heist
info@zvorm.be

Openingstijden

maandag: 10u00 - 18u00
dinsdag en woensdag gesloten
donderdag tot zaterdag: 10u00 - 18u00
zondag: 10u00 - 17u00

of steeds welkom na afspraak

bulthaup z vorm
een gepersonaliseerde aanpak van A tot Z

Welkom bij bulthaup Knokke. De toonzaal van bulthaup z vorm knokke brengt u met haar gebalanceerd spel van high-end keukens, materialen en maatwerk terug naar de essentie. Zaakvoerder en interieurarchitect Nicolas Lachapelle neemt je in deze nieuwe bulthaup boutique in het Zoute mee in een wereld vol tijdloze eenvoud, kwaliteit en schoonheid. Met meerdere jaren ontwerpervaring bij bulthaup, beheerst Nicolas met verve de kunst om altijd de gebruiker en diens leefgewoontes centraal te stellen. Vanaf het eerste advies t.e.m. de uitvoering: u kunt rekenen op een persoonlijke aanpak bij zowel keukenprojecten als totaalinrichtingen met de bulthaup keuken – en leefruimtesystemen.

De toonzaal van z vorm brengt u met haar gebalanceerd spel van high-end keukens, materialen en maatwerk terug naar de essentie. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in De Wielingen 3.

interieur-keuken-inspiratie-bulthaup-gratis bookazine

Bookazine

Laat u inspireren door de vele realisaties van bulthaup brugge, knokke en kortrijk. Bekijk online onze bookazine of kom langs in de toonzaal voor een exemplaar.

bulthaup keuken inspiratie - keukentoonzaal knokke

Referenties

De mooiste uren beleeft u op een plaats waar alles klopt, getuige deze inspirerende keukenrealisaties. U bent steeds vrijblijvend welkom voor gepersonaliseerd interieuradvies!

Inspiratieboek bestellen

Inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek boordevol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspiratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

bulthaup b3 systeemmuur op Design Nation Kortrijk

bulthaup als partner voor architecten

bulthaup presenteerde op Design Nation haar veelzijdige bulthaup b3 systeem aan architecten & interieurarchitecten. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze showroom en ontdek hoe bulthaup kan harmoniëren met uw architectonische visie.

bulthaup z vorm knokke
De Wielingen 3
8300 Knokke-Heist
info@zvorm.be

Openingstijden

maandag: 10u00 - 18u00
dinsdag en woensdag gesloten
donderdag tot zaterdag: 10u00 - 18u00
zondag: 10u00 - 17u00

of steeds welkom na afspraak